ÖĞRENCİ BELGESİ ve NOT DÖKÜMÜ (TRANSCRIPT) TALEPLERİ HAKKINDA DUYURU

ÖĞRENCİ BELGESİ

Öğrenci belgesi talepleri OBS Sistemi “Dilekçe Talep” bölümünden başvurularak, e-imzalı olarak talep edebilirsiniz. İmzalanan belge OBS hesabınıza en geç 2 iş günü içinde otomatik gönderilmektedir. Ayrıca öğrenci belgenizi e-devlet üzerinden de alabilirsiniz.

NOT DÖKÜMÜ (TRANSCRİPT)

• Öğrencilerin, öğrenimleri süresince almış oldukları dersleri, notları, kredileri ve ağırlıklı genel not ortalamasını yarıyıl bazında gösteren belgedir.
  • Belge isteğe bağlı olarak Türkçe ve İngilizce, e-imzalı olarak hazırlanmaktadır.
  • Not Dökümü (Transkript) belgesi talepleri,  OBS Sistemi “Dilekçe Talep” bölümünden başvurularak, e-imzalı olarak talep edebilirsiniz. İmzalanan belge OBS hesabınıza en geç 2 iş günü içinde otomatik gönderilmektedir.
  • Mezun öğrencilerimiz [email protected] adresine, Nüfus Kimlik Kartınızın ön ve arka yüzlerinin fotoğrafını ekleyip e-posta adresi ile not dökümü(Transkript) başvurusu yapabilirler.