ÖNEMLİ DUYURU

Meslek Yüksekokulu, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme Fakültesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi ile Fen Bilimleri Enstitüsü ve Sosyal Bilimler Enstitüsü ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE

1. ​Meslek Yüksekokulu, İşletme Fakültesi, Fen-Edebiyat Fakültesi ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ​Öğretim Elemanları ek kampüs alanı olan T Blok’a taşınmışlardır. Kayıt işlemleriniz için öğretim elemanları ile görüşmeniz gereken durumlarda T Blok giriş katında ve ara katlarda bulunan yönlendirme levhalarıyla öğretim elemanlarının ofislerine ulaşabilirsiniz.
  2. İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Bölümleri (Psikoloji, İngiliz Dili ve Edebiyatı, Mütercim-Tercümanlık, Uluslararası İlişkiler) Y Blok 6. kattan 4. kata taşınma işlemleri 24-27 Ocak 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilmektedir. Kayıt işlemleri için öğretim elemanları Y Blok 6. kat ya da 4. katta olacaktır.
  3. Fen Bilimleri Enstitüsü ve Sosyal Bilimler Enstitüsü Y Blok 4. kattan 6. kata taşınacaktır. 6. kata taşınma işlemleri 24-27 Ocak 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilmektedir.
  4. Öğretim Elemanları ofis numaralarına http://rehber.yasar.edu.tr/ adresinden ilgili öğretim elemanının adı ve soyadını yazarak ulaşabilirsiniz.