KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU

Ders kaydı yapmak isteyen öğrencilerimiz 05.10.2020 Pazartesi saat 23:59’a kadar kayıt yenileme işlemleri OBS hesapları üzerinden yapabilir.

Akademik danışmanların ders ekleme ve kayıt onay işlemleri 06.10.2020 Salı günü saat 09:00 itibari ile açılacaktır.

DGS ve Yatay geçiş öğrencilerinin 30 AKTS üzeri ders ekleme talepleri akademik danışmanlarının uygun görmesi halinde danışmanları tarafından sisteme eklenebilecektir.

Ders kotaları ile ilgili talepler bölüm başkanlıkları tarafından yapılmaktadır.Öğrenci İşleri Müdürlüğü’ne ders kotaları ile ilgili talepte bulunmayınız.

Öğrencilerin ders kayıt ekranında karşılaştıkları “Zorunlu ders alınmadı uyarısı” öğrencilere uyarı amaçlı gelmekte olup ilgili uyarını sonunda ders kaydını kesinleştirememe sebeplerini açıklanmıştır.(Kota,Ücret Ödememe,Program Çakışması vb..)  ders kaydı kesinleştirme işlemi yapılırken bu uyarılara dikkat edilmesi gerekmektedir.

Kayıt yenileme takvimi sırasında ücretlerini yatıramayan öğrencilerimiz akademik takvimde ilan edilen ekle-çıkar haftasının sonuna kadar eğitim ücretlerini yatırıp kayıt yenileme işlemlerini yapabilirler.

2020-2021 Güz dönemi kayıt yenileme takvimine aşağıdaki adresi tıklayarak ulaşabilirsiniz.